BONAMI.CZ, a.s.
recenze

18
14
BONAMI.CZ, a.s.
IČ:
IČ: 24230111
Datum založení: 24.10.2012
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
2.218
BONAMI.CZ, a.s.

Rychlé doručení objednaného zboží z e-shopu, doporučuji

5.00

5.00

8 května, 2022

Pozitivní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Chemický smrad z koberce bonami

3.00

3.00

18 listopadu, 2021

Koberec po 14 dnech neskutečně zapáchá chemií, prý to vyprchá, zatim nejsem spokojená a jestli to nepřestane smrdět tak koberc vrátim. Asi nějaká čínská chemička pro vás vyrábí! Design je ok.

Neutrální recenze

BONAMI.CZ, a.s.

BONAMI NEJDE PLATIT!

1.00

1.00

14 října, 2021

Chtěl jsem nakoupit přímo v obchodě za ně málo peněz ale u kasy šok co mi přišlo absurdní a nepochopitelné. Neberou hotovost. Tak jsem nechal nákup u kasy a nakoupil u konkurence.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

nizka kvalita zbozi od Bonami

1.00

1.00

3 října, 2021

Koupila jsem povleceni ,doporuceno vyprat . Vyprala jsem na 40 , a strasne ,pri prani tekla barva ,ze jsem se bala jestli tam nejaka zustane ,pisou ,ze se nemusite bat ,ze ztrati barvu ,meli by to zkusi vyprat, a to by cuceli.je vybledle ,svetle barvy zabarvene a tim flekate od pomackani v pracce. Už tam nic nekoupim.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

REKLAMACE BONAMI RECENZE

1.00

1.00

14 září, 2021

Rychlovarná konvice za 4000 došla poškrabaná a špinavá! Již druhý týden a peníze stále nevrátily, ochota a komunikace 0!

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Design

4.00

4.00

15 června, 2021

Krásnej designovej nábytek a doplňky. Škoda, že nábytek nemají skladem a čeká se něj, proto dávám 4 hvězdičky. Petr

Pozitivní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Bonami VAROVÁNÍ!!!!

1.00

1.00

8 dubna, 2021

Zboží skladem dorazilo až za 14 dní, neochotní dopravci, balení bylo zaprášené a špinavé. Objednala jsem si výnos do bytu (1. patro) za + 900 Kč ještě k dopravě která sama stála 900 Kč (dohromady tedy 1 800 Kč), ovšem když sedačku přivezli dopravce mi sdělil, že o žádném výnosu neví a zboží mi nechal u 1. dveří do domu. Objednala jsme si ne zrovna levnou sedačku a u všech předvrtaných šroubků byly na dřevu vidět i 15 cm dlouhé praskliny. Recenze na FB mají skryté, na Google se téměř nedají dohledat, už vím proč. OPRAVDU NEDOPORUČUJI!!!

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Dodací lhůta zboží

1.00

1.00

3 dubna, 2021

V tyhle době mi přijde šílené, že zboží přijde za 30 dni a více. V mém případě nepřišlo vůbec a co jsem četla recenze nejsem jediná. Nedoporučuji.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

recenze výrobku od bonami

1.00

1.00

29 března, 2021

nelze vložit komentář k výrobku - myslím, že jediný možný čitelný komentář je fake. Objednala jsem si skříňku pod televizi, skvělé hodnocení, ovšem - hrana nažehlená, šrouby nemají zpuštěnou hlavu a pro jejich "zamaskování" dodané bílé samolepky, ještě chybí jeden policový díl - to bude nádhera, takže přes 2000 Kč vyhozené do luftu

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Bonami doporučuju k nákupu

4.00

4.00

11 března, 2021

Na Bonami jsem nakupovala několikrát, několikrát jsem zboží vracela. Drobné chybky se vyskytly, ale zákaznická podpora funguje dobře a všechno se nakonec vyřešilo. Vzhledem k rozsahu nabídky a způsobu, jakým se eshop k problémům staví, s klidem nakoupím i příště..

Pozitivní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Hnus bonami - nebrat!!

1.00

1.00

6 března, 2021

Stve me, ze prodavaji polske smejdy, ktere prezentuji jako skandinavsky/francouzsky/italsky designovy nabytek. Neni to zadny luxusni obchod ale pouhy zprostredkovatel, ktery si navic bere docela vysokou marzi. Snazi se vzbudit dojem, ze jde o kdovijak kvalitni produkty, ale to je lez. Ja koupil asi pet vyrobku a zadna slava. Na vraceni to nebylo, ale zadna top kvalita adekvatni vyssi cene take ne. Ja tedy tento obchod rozhodne nedoporucuju, nebot se jedna o dalsi z mnoha, kde marketing vitezi nad kvalitou (viz slevomat, sklizeno, kiwi aj.), temto spolecnostem tudiz preji zanik.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Recenze

1.00

1.00

22 února, 2021

Obědnával jsem dvakrát, poprvé mi na skladě naložili 2 gauče místo jednoho, což pro mě znamenalo zbytečné hledání času pro jejich zpětné vyzvednutí. Podruhé jsem předobjednal skříňku, s tím, že čekací lhůta byla skoro 2 měsíce, stejně ale dorazila minimálně o týden později (ale beru, Vánoce). Skříňce chyběly dna od šuplíků, takže bylo potřeba opět všechno nafotit a kontaktovat podporu. Trvalo něco přes měsíc, než dna dorazila k nim na sklad, kde údajně zjistili, že jsou poničená, takže další půl měsíce čekání, než dorazí náhrada. Dneska konečně díly dorazily, ve směšně velké krabici s nechutným množstvím obalových materiálů. Firma s ubohou logistikou a přemrštěnýma cenama, nikdy víc.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

V tomto obchodě není co chválit

1.00

1.00

1 prosince, 2020

Objednal jsem si zde na začátku listopadu konferenční stolek s garantovaným dodaním do vánoc a obratem ho i zaplatil, což mně bylo potvrzeno. Dnes, týden před garantovaným dodáním mně napíšou email, že dodavatel si jen tak zrušil dodání produktu. To mně jako spotřebitele absolutně nezajímá to je přece problém obchodu a mají si to ošetřit s dodavatelem, aby k tomuto nedošlo! Stolek si na stránkách prodávají vesele dál. K tomuto obchodu nemám absolutně žádnou důvěru. Stole si vybrala žena jako dárek na vánoce. Moje chyba je, že jsem si nepřečetl recenze o obchodu a prostě to objednal, když se to ženě líbilo. Znovu bych už s tohoto obchodu nic neobjednal. Za mně obchod nedoporučuji!

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

dodací lhůta zboží :(

2.00

2.00

28 listopadu, 2020

Již podruhé odklad dodávky zboží. Nejprve 5 týdnů a teď o další 2 týdny. Kdybych si byl přečetl recenze a těch pár stovek bych obětoval, už bych měl dávno zboží. Pokud na zboží nespěcháte, chcete něco ušetřit, snad můžete Bonami použít, ale jinak se mu raději vyhněte obloukem.

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Kvalita zboží od Bonami

2.00

2.00

3 listopadu, 2020

Diletantsky zhotovený obraz - reprodukce - tisk na plátně. Rám zkřivený, plátno tím pádem někde vyboulené, někde stažené. O pravém úhlu zhotovitel asi nikdy neslyšel. Hrůza pohledět!!!

Negativní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Všechno OK - doporučuji

5.00

5.00

24 července, 2020

Od prvního okamžiku, až do konce transakce mohu jen chválit. Bez nadsázky je to obchod pro mne ukázkový. Skoro to vypadá, že mám podíl ve firmě, ale nenechte se mýlit. Jen jsem byla velmi mile překvapena vstřícností, ochotou, rychlými reakcemi. Jelikož jsem takové jednání zažila poprvé, hýřím superlativy. Mohu jen doporučit, zůstávám spokojeným zákazníkem.

Pozitivní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Bonami spokojenost

5.00

5.00

21 července, 2020

Rychlost dodání, možnost platit přes Twist, hezké a kvalitní zboží.

Pozitivní recenze

BONAMI.CZ, a.s.

Bonami - negativní recenze - pozor na ně!

1.00

1.00

3 ledna, 2020

Vracela jsem zboží, které jim bylo doručeno 13.12.2019. Týkalo se to dvou objednávek. Žádný email o tom, že jim zboží přišlo v pořádku mi neposlali, tak jsem se jich 17.12.2019 na stav zboží ptala sama. Podle informací na jejich webových stránkách většinou reagují na emaily do 24 hod, což se nestalo. Celou situaci jsem s nimi pak řešila telefonicky a po několika telefonátech mi vrátili peníze aspoň z jedné objednávky, připsány na účet byly 6.1. Už od minulého týdne urguji vrácení peněz i z druhé objednávky, zatím marně. 30ti denní lhůta již uběhla a jim to zřejmě vůbec nevadí. Jsem zvědavá, jestli své peníze ještě někdy uvidím. Bonami u mě svým přístupem ke klientům skončilo.

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.