Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost
recenze

dpp_recenze
6
3
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost
IČ:
IČ: 5886
Datum založení: 1.4.1991
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
1.06
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik PRAHA - Morální hnus a odpad

1.00

1.00

20 února, 2022

Zaplatila sem si jízdenku placenou sms zprávu a vlezla do metra na Karláku, telefon v ruce a hned u mě revizor ať ukážu lístek, během 20sekund mi dorazila potvrzovací zpráva, začal na mě křičet a jízdenku mi neuznal, vyhrožoval Policií a protože sem spěchala taksem mu uhradila "smyšlenou pokutu", dejte si pozor na tenhle jejich podvodnej trik, napsala sem na Dopravní podnik stížnost, neni tam uvedenej ani kontakt ale jen formulář do kterýho se celá zpráva ani nevejde, celej Dopravní podnik jsou obyčejný šmejdi, využívaj jen toho že lidi potřebujou dopravu, plný metro bezdomovců, ale těch se bojej, chápu.. je snadný pro ně okrást obyčejnou ženskou

Negativní recenze

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Nespokojenost

1.00

1.00

7 prosince, 2021

Pracuji pro jiný DP ale naši revizoři se chovají lidsky a pomáhají cestujícím, v Praze to asi mají naopak. V našem DP se dají lísky koupit v přední části u řidiče. V Praze dcera chytla pokutu, stála na tramvaj a poslala SMS, jenže operátor napsal že si musí aktivovat platební bránu, tak nadává na zastávce kde si může koupit lístek, tak si myslela že ve voze u řidiče, ale tam to nešlo (na zastávce nevěděla když nadávala že vedle ní stojí revizor a do vozů nastupoval s ní) mezi tím začal revizor kontrolu, tak se ho šla zeptat kde si může koupit lístek a on jí řekl na konci vozů, tak mu poděkovala a on jí napařil pokutu 1500,- přitom věděl že si ho chce někde koupit. Postavení DP stejné jako revizor, je vidět po kom jsou 😔

Negativní recenze

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Negativní recenze

1.00

1.00

24 srpna, 2021

Není to jenom skandální chování některých řidičů, ale zdá se mi, že jsou určitým způsobem postiženi všichni zaměstnanci. O praktikách revizorů by mohl vyjít sáhodlouhý román, ale cestující si může být jistý, že nenajde nikde zastání bez ohledu na to, zda má, či nemá platný jízdní doklad. Absolutně skandální je, že podnik financovaný z veřejných zdrojů si dovolí při komunikaci využívat no reply! To je přesně odrazem toho, jak moc si cestujících váží. Obsah komunikace je absolutně bezcenný, ve stylu ctrl c/ctrl v.

Negativní recenze

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Chovani ridice

1.00

1.00

18 června, 2021

Naprosto skandalni chovani ridice dnes v 18 hodin na vysocanske linka 136, ve smeru sidliste cakovice. Ridic svou nesoustredenosti doslova ohrozil na zivote mou skoro deviti mesicni dceru. Nejen ze zastavil uplne na jinem miste nez je mu jasne dano.. pri nastupu davu lidi se nekoukal a privrel mi pul kocarku s dcerou mezi dverma a chtel odjet. Pote co si vsimnul dvere otevrel a kdyz jsem nastoupila nestacila jsem se divit.byl vulgarni rval na me a zacal me vyhazovat z autobusu se slovy"ze on rozhoduje jestli prepravi kocarek". Odmitla jsem vystoupit, protoze jsem se narozdil od nej nicim neprovinila. Bez rousky vstoupil mezi lidi a nakonec je vzteky vsechny vyhodil z autobusu,pry ze tenhle autobus uz nikam nepojede. Vsichni videli jeho chovani dokonce spolu se mnou situaci nahlasili na Dp a byla privolana policie. Ktera pouze domluvila ridici at se mi omluvi,pricem tedy udelal a uznal chybu. Ale byla jsem nakrocena k podani zaloby za ujmu a za ohrozeni zivota. Predpokladam ze tohoto ridice uz za volantem mhd doufam neuvidime.

Negativní recenze

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Recenze autobusáka

1.00

1.00

16 února, 2021

Dejte si pozor na autobusáky,jsou líní dávat blinkry při vjíždění do zastávky nebo při vyjetí zní.Dopravní podnik by měl zavést povinné školení na toto téma!

Negativní recenze

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Chování vašich zaměstnanců

1.00

1.00

24 června, 2020

Dne 21.6.2020 ve 19.11 hod.nebo 19.19 hod. chtěla jet autobusem ze zastávky Horčičkova (linka125) když přijel autobus který řídila starší žena tak otevřela a během vteřiny dávala znamení ze zavírá a já sotva jsem vkrocila do autobusu (druhé dveře) tak zavřela a prudce se rozjela a hned zabrzdila protože byla červená což jsem s nákupem nezvládla a upadla. Řidička která to viděla ze jsem upadla se nesnažila ani zeptat jestli se mi něco stalo a jela dále. Ve stanici (Mikulova) jsem vystoupila.

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.