ACEMA Credit Czech, a.s.
recenze

10
ACEMA Credit Czech, a.s.
IČ:
IČ: 26158761
Datum založení: 23.02.2000
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
5.010
ACEMA Credit Czech, a.s.

Acema a zkušenosti s úvěrem

5.00

5.00

11 července, 2024

K firmě jsem se dostal na doporučení, že dokáží poskytnou vyšší úvěr pro firmy. Nebylo to nijak obtížné a celkově mi podmínky při tak vysoké půjčované částce přišly dobré.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Acema Credit zkušenosti

5.00

5.00

27 června, 2024

Měl jsem to u nich za solidní úrok, sice se zástavou nemovitosti, ale finálně jsem spokojený.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Acema

5.00

5.00

23 května, 2024

transparentní, rychlí, neřeší zbytečnosti, ochotní cokoliv vysvětlit

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Profi finanční služby

5.00

5.00

18 dubna, 2024

Poskytli své služby i přesto, že mě v instituci jako je banka nebyli schopný vyhovět. Tady se mi o vše postarali a ještě poslali svoje lidi, že já nemusel téměř nikam. Za mě půjčka SUPER!

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Půjčka peněz

5.00

5.00

21 března, 2024

Nejsem jejich klientem ještě moc dlouho, ale splácím jak se sjednalo a půjčku jsme měl od nich rychle vybavenou, což bylo hlavní kritérium, proč taky k nim jít.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

finanční služby Acema

5.00

5.00

15 února, 2024

Super finanční služby, při jednání o půjčce byli ohleduplný a slušný.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Acema zkušenosti

5.00

5.00

5 ledna, 2024

Kvůli záznamu v registru, kde je vidět asi fakt všechno mi u jedný banky nechtěli půjčit a u další jen po nahlédnutí to taky odmítli. Acema však nenahlíží, což v tu chvíli pro mě bylo důležitý a půjčku se mi tu proti mýmu baráku podařilo získat. Takže i solidní společnosti jsou.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

developerský úvěr

5.00

5.00

15 listopadu, 2023

Možnosti jsou dneska na trhu už celkem v dobrém rozsahu, takže jsme se tu přes Acemu rozhodli řešit i developerský úvěr na rekonstrukci staré budovy ze 30. let. S veškerým úřadováním si tu poradili dobře, tak nevidím důvod, se na ně neobrátit i znovu kvůli možnosti okamžitého čerpání úvěru.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Acema nebankovní půjčka

5.00

5.00

11 října, 2023

Půjčka se zas tak moc od tý běžný neliší, je třeba akorát splnit podmínku zástavy k tomu a jinak běžný průběh řízení. Drží se smlouvy a když se splácí jak má, tak je to OK.

Pozitivní recenze

ACEMA Credit Czech, a.s.

Půjčka od Acemy

5.00

5.00

22 září, 2023

Musím říct, že jsem si tu udělal poměrně dobrou zkušenost s jejich půjčkou a celkově s Acemou jako nebankovní společností. Přistupovali ke mně individuálně od čeho se pak odvíjely i další podmínky. Částku co jsem potřeboval, jsem od nich dostal celou.

Pozitivní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2024 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.