BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.
recenze

8
33
BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.
IČ:
IČ: 27386732
Datum založení: 12.10.2005
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
1.08
BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

Šmejdi z Bohemia energy jedou dál - pokračování podvodů

1.00

1.00

15 února, 2022

Ejhle, volá šmejd z Bohemia Energy že dělá pro novýho šmejda, další S.R.O. na podvody! Lidi berte jen ČEZ a podobné, jinak nás znova napálí a celej život to budeme splácet!

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

Spolupráce se šmejdama mě stála 80tis korun

1.00

1.00

15 února, 2022

Spolupráce se šmejdama mě stála 80tis korun. Bohemia Energy je plánovanej podvod na odběratele.

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

šmejdi všech šmejdů pozor

1.00

1.00

7 února, 2022

problém se smlouvou, nekomunikace, nechtějí mi vydat potvrzení pro nového dodavatele elektriny

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

BOHEMIA ENERGY šmejdi

1.00

1.00

7 prosince, 2021

BOHEMIA ENERGY šmejdi, hnus

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

Písařík a jeho lži v TV Nova

1.00

1.00

8 listopadu, 2021

Ůplně by se jeden rozplakal jak chudák miliardář smutní že okradl svoje klienty. Zálohu co mám teď 15.000!!! "slovy: Patnást tisíc korun českých pro nechapavé" mi už nikdo nevrátí a ktomu si všechny domy převedl na firmy z karibiku, ha ha ha

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

ŠMEJDSKÁ FIRMA BOHEMIA ENERGY

1.00

1.00

1 listopadu, 2021

tuny starostí kvůly spolupráci stěmahle šmejdama šmejdskejma hlavně že majitel miliardář!! Bohemei energy největší průser

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

BOHEMIA ENERGY RECENZE PODVOD

1.00

1.00

15 října, 2021

Odpornej hnus tato firma Bohemia Energy, obyčejný energo šmejdi a podvod, premiér Babiš měl pravdu a měli by jít hned do vězení!!! Teď mě čekaj jen starosti!

Negativní recenze

BOHEMIA ENERGY entity s.r.o.

1.00

1.00

12 července, 2021

Bohemia Energy je největší šmejd na trhu co se tohodle týče!!! Pobočka je jen Praze . A potom vám chodijou podomní prodejci od bohemia energy a lžou vám jak pracuji pro Innogy a Čezu v Distribuci . Daji vám ceník a žárovky . Ceny nejsou pravdivé . Prodlouží vám smlouvu a ani o tom nevíte . Tento měsíc mě volal pan na mobil a ptal se mi jestli jsem u innogy a u čezu ja jsem mu řek že ano a že pry mám sníženou cenu a že jsem nereagoval na dodatek ke smlouvě . Lekl jsem se a na schůzku jsem souhlasil pan ke mě přišel a udělal mi smlouvu a ani jsem o tom nevěděl protože pan byl od bohemky a resi to pro čez a innogy . Proto říkám domu někoho nepouštet a udelat si energie ve svém regionu a zajit si na pobočku . Cizi cisla nezvedat a Bohemia energy udat! Roman Zima

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.