Česká pošta, s.p.
recenze

česká_pošta_recenze
11
7
Česká pošta, s.p.
IČ:
IČ: 47114983
Datum založení: 2.1.1993
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
1.011
Česká pošta, s.p.

Ty nejhorší služby, česká pošta asi nechápe co znamená "balík so ruky" a "balík na poštu", docela těžké pochopit že.

1.00

1.00

24 dubna, 2022

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Česká pošta - pobočka Řepy

1.00

1.00

20 února, 2022

Jak za socialismu, 5 zaměstnanců se vykecává, na jednom otevřeným okýnku zmatená mladá holka co neví jak s počítačem, mít víc času taksi zavolám vedoucí co by na to řekla pokud nevedla ten debatní kroužek nepracujících zaměstnanců pošty sama ona.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Česká pošta - katastrofa!

1.00

1.00

2 ledna, 2022

Ceska pošta už nikdy víc.... Balíček objednaný 3.12 v pohodě od odesílatele odešel. Ovšem problém česká pošta. Sledovací číslo neodpovídá dané poloze,kde se balíček nacházel. Ale co.... Člověk platí za jejich služby a ještě se musí doprošovat svého zaplaceného balíku. Týden se mi nikdo neozýval a sledování se taky nepohlo. Šla jsem na pobočku balikovny,jestli tam náhodou není,že se mi týden nepohlo sledování. Paní zjistila,že by měl být v Přerově na Depu Újezdec. Volala jsem na Depo Újezdec a tam mi bylo sděleno,že balík je na poště k vyzvednutí... Říkal mi i příjmení řidiče, který to údajně převážel. Ovšem nikde nebyl. Po dalším týdnu mi přijde SMS ,že moje zásilka byla z provozních důvodu uložena v Karlových Varech. Z Přerova si pro to asi nepojedu že ano. Začala jsem to řešit s odesílatelem a ten mi sdělil ,že balíček Přerov ani neviděl a ležel 11 dní kdesi v Plzni na depu... Všichni házeli vinu na druhého než aby to vyřešili. Dělají tím i špatnou reklamu obchodům,kteří posílají své zboží zákazníkům.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Nejhorší podnik

1.00

1.00

3 listopadu, 2021

Klady: Asi žádné Zápory: Způsob doručování, Nepřiměřená cena balík Jednání se zákazníkem, když si chcete stěžovat.. Nedoručení vůbec žádného balíčku, který jsem si kdy objednal domů, vždy jsem si ho musel vyzvedávat na poště a ještě tam byla vždy protivná baba a fronta až ven. Dost často se ani neobtěžují nechat ve schránce lístek, že je balík na poště, takže o tom kolikrát ani nevíte, že tam je nějaký balík. Telefon na České poště nikdy nikdo nezvedá (ať už voláte kdykoliv). Naprostá perla je, že občas nechají OSOBNÍ dopis jen tak připíchlý špendlíkem na nástěnce na chodbě, kde chodí spousta lidí přes den. Na balíkách se často objevuje mechanické poškození, deformace. Doba doručení někdy i týdny, měsíce. A ještě bych mohl pokračovat až do zbláznění, prostě Česká pošta absolutně nejhorší státní podnik, placený z našich daní.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Česká pošta je instituce k ničemu

1.00

1.00

20 září, 2021

Česká pošta je instituce plná budižkničemů. Balík objednaný 21.9. Zpráva od české pošty 22.9., že mi balík budou doručovat následující den, tedy 23.9. Samozřejmě balík nikde. 24.9. balík nikde. Po telefonickém rozhovoru s úplně zbytečnou paní na zákaznické lince mi bylo sděleno, že balík, který putuje z Prahy do jižních Čech, leží po třech dnech stále v Praze. Řešení žádné. Vše prej v pohodě. Podotýkám cena poštovného 190 Kč. Za stejnou cenu mi přišel balík z Německa do dvou dnů. Bože moc tě prosím. Zruš tuhle socialistickou, nespolehlivou a předraženou instituci plnou darmožroutů. Nenávidím českou poštu. Nikdy více.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Chování zaměstnanců

1.00

1.00

17 června, 2021

Dobrý den, Prosím vedení české pošty aby své zaměstnance naučily zdravit, chovat se jako lidi a ne jako dobytek a hlavně ať umí zazvonit. Nechat si dodat něco českou poštou je vážně o nervy. Vždy mě to stojí dva dny dovolené. Jeden den to mají dodat a nepovede se, protože ten trouba z pošty nezazvoní a rovnou dá balík na poštu. Druhý den dovolené trávím tím, že čekám ve frontě na poště. Vím, že přijímací pohovor na poště je velmi zdlouhaví a náročný(chceš tady dělat nebo ne?), ale prosím věnujte se tomu víc. U jiných přepravců už řidiči umí používat mobilní telefon a tak se dá vše dobře naplánovat. Českou poštou už nikdy nic nepošlu a nenechám si něco doručit. Bude lepší, když se tento podnik zavře.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Česká pošta už nikdy!!!

1.00

1.00

5 května, 2021

Nejhorší podnik a banda zlodějů. Zaplatíte za dopravu a nechaj vám lístek, že to máte na poště. V16. 45 píšou, že to doručí, jste doma a nikdo nikde. Kde jsou peníze za dopravu? Už nikdy nebudu využívat jejich služby. Potkat tak toho ředitele nakopal bych ho někam.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Negativ

1.00

1.00

2 dubna, 2021

Neschopný dopravce. Ani jednou se mi nestalo, že by úspěšně doručil balík do ruky. Kurýr nezazvoní, nezavolá, ani SMS nenapíše. Pochybuju, že byl vůbec někdy před mým domem. Českou poštu jen v případě, že jiná možnost není a na balík do ruky zapomeňte.

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Nespokojenost

1.00

1.00

11 února, 2021

Posílal jsem balík na dobírku. Finanční částku mi neposlali. Musel jsem využít reklamace. Paní na pobočkách nepříjemné. Aplikace na webu nefunkční. Služby rok od roku dražší. Nevidím jediný důvod, proč využívat služby této "firmy".

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

Strašné služby české pošty a.s.

1.00

1.00

2 září, 2020

Promiňte, ale vždy si dám home office abych byl doma, protože to na poštu nestíhám z práce.. Už asi po 10 se mi osvědčilo, že česká pošta prostě neumí zazvonit... Neumí ani zavolat na číslo, které má uvedené. Paní za přepáškou to vždy řeknu v klidu, že by mohli zazvonit, ta mě div neprobodne očima, že jsem si něco dovolila říct... Nedala bych ani jednu * kdyby to šlo. HRŮZA! DĚS!

Negativní recenze

Česká pošta, s.p.

fuj

1.00

1.00

2 ledna, 2020

ceska posta katastroficky a nespolehlivy podnik navrhuji zrusit bez nahrady vse predat soukromnikum a vedeni ceske posty vypraskat

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.