Národní Pokladnice s.r.o.
recenze

10
Národní Pokladnice s.r.o.
IČ:
IČ: 28507622
Datum založení:
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
5.010
Národní Pokladnice s.r.o.

Náhrdelník Marilyn Monroe

5.00

5.00

18 července, 2024

Za pěkné peníze se mi u nich podařil pořídit náhrdelník se zirkony inspirovaný Marilyn Monroe. Měla jsem trochu obavy, jestli nebudou třeba kamínky vypadávat, ale nosím ho téměř 24/7 na krku a vše je na svém místě. Za mě moc hezký šperk.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Kolekce mincí

5.00

5.00

18 června, 2024

Mince z kolekce pravidelně doručují, už mi zbývá pár posledních kusů a budu jí mít kompletní. Jistě zas nějakou další vyberu, umí vymyslet zajímavé věci.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Národní Pokladnice

5.00

5.00

16 května, 2024

Dobře se mi tu nakupuje.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Parádní obchod

5.00

5.00

21 března, 2024

Národní Pokladnice je parádní obchod pro začínající i zaběhnuté sběratele numismatických pokladů. Webová stránka je přehledná a má širokou nabídku obchodu. Komunikace je na úrovni, takže mohu doporučit sběratelům všech úrovní.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Sada ke korunovaci Karla III.

5.00

5.00

27 února, 2024

Musím moc poděkovat Národní pokladnici, že u sebe dala do prodeje sadu z korunovace Karla III. To album 5 mincí mě opravdu nadchlo, jsou i kolorované, ale tak decentně, že to vůbec nekazí celkové jejich provedení. A těch 3990kč mi za to stálo dát, ne že ne.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Eshop Národní Pokladnice

5.00

5.00

24 ledna, 2024

S eshopem jsem spokojený, vyřízení zásilky mají zmáknuté.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Vánoční objednávka

5.00

5.00

28 prosince, 2023

Pořizoval jsem u nich minci před Vánoci na poslední chvíli a jak psali, tak to i zvládli doručit. Přišlo to v pátek 22., takže moc děkuji.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Medaile Staroměstského orloje

5.00

5.00

23 listopadu, 2023

Za těch pár peněz co jsem za medaili s orlojem dala, mi to stálo, je pěkná.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Moje zkušenosti s Národní Pokladnicí

5.00

5.00

18 října, 2023

Výběr artiklů dost pěkný z různých kovů. Ceny přijatelné a doručení nemají dlouhý. Někdy se vydaří i akce, že mají balné s doručením zdarma.

Pozitivní recenze

Národní Pokladnice s.r.o.

Sbírka od Národní pokladnice

5.00

5.00

23 září, 2023

Mám od Národní pokladnice již solidní sbírku mincí a medailí z různých kovů. Vše mám pečlivě uschovaná včetně certifikátů. Někdy mají k objednávce i příjemné dárečky. Je to solidní obchod, proto se sem rád vracím, projít si jejich nabídku.

Pozitivní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2024 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.