O2 Czech Republic a.s.
recenze

8
26
O2 Czech Republic a.s.
IČ:
IČ: 60193336
Datum založení: 30.12.1993
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
1.58
O2 Czech Republic a.s.

o2 recenze - internet

1.00

1.00

23 dubna, 2022

Klasické nekalé praktiky Telecomu, operátorka poslala e-mail, že nabízejí na paušál navýšení za neomezená data, s tím, že když do nějaké časové lhůty nedojde k zamítnutí, automaticky platí zvýšený paušál, přesto, že telefonicky bylo odmítnutí. Tak pracuje O2 tedy zlodějský Telecom. (jiná operátorka mi vnucovala, že Malta nepatří do EU, asi nemají při školení zeměpis)

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

výpadky internetu o2

1.00

1.00

11 března, 2022

internet vypadavá a neumí to opravit, účtují plnou cenu přes reklamace, rušim to a už nechci nikdy o2, je to o nervy

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

Zákazník je pro O2 povl

1.00

1.00

15 února, 2022

Otřesné jednání zaměstnanců, fronta až do pr.. a obsluhuje jeden, další se posmívají a povídají si.

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

Nefunkční internet od O2

1.00

1.00

7 února, 2022

Nejhorší poskytovatel internetu, na prodejně nezájem o řešení na zákaznickou linku se nejde dovolat, důrazně varuji všechny před O2.

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

Sluchátka v reklamně jsou podvod

1.00

1.00

26 prosince, 2021

Sluchátka za výhodnou cenu z rekalmy nejdou koupit bez toho aby ste si objednali nový tarif na minimálně rok! Klamavá reklama na zákazníky O2 co nemaji tarif ale predplacenou kartu,

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

nefunkční internet od O2 - nejhorší recenze

1.00

1.00

18 listopadu, 2021

Internet buď nefunguje nebo rychlost načítání několik KB/sec, restart nepomáhá, zákaznická linka ze mě dělá debila, na prodejně se nikdo nevyzná a místo toho se mi snaží další tarif co nepotřebuju. O2 je nejhorší operátor na českém trhu.

Negativní recenze

O2 Czech Republic a.s.

O2 Czech Republic a.s. negativní recenze

5.00

5.00

12 července, 2021

Hnus a morální dno to je O2. Jejich O2 Guru - podvodník a zloděj se pokusil okrást mojí matku seniorku!!! Šla se zeptat na změnu tarifu a ten šmejd ji bez jejího vědomí aktivoval druhej mobilní paušál ikdyž má jen jeden telefon. Paušál jsme naštěstí včas zrušili, dávejte si pozor.

Pozitivní recenze

O2 Czech Republic a.s.

Pomalej internet

1.00

1.00

8 června, 2021

5x reklamace rychlosti připojení, žádné řešení a žádná sleva. Nedoporučuju internet!!!!

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.