Partners Financial Services, a.s.
recenze

7
Partners Financial Services, a.s.
IČ:
IČ: 27699781
Datum založení: 23.8.2006
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
5.07
Partners Financial Services, a.s.

Partners - poradce

5.00

5.00

6 února, 2024

Po letité zkušenosti s poradcem od vás, jsem ho teď sám oslovil kvůli investování. Vždy se mi jinak ozývá sám s možnými aktualizacemi. Protože už se známe dlouho, tak jsem věděl, že mě nasměruje tam kam potřebuji.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Kvalitní poradenství

5.00

5.00

10 ledna, 2024

Cením si služeb, které jsou kvalitní a přínosné. S vaším poradcem se mi spolupracuje velmi dobře.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Dobrá zkušenost

5.00

5.00

12 prosince, 2023

Váš poradce mi zajistil nejvýhodnější produkt kvůli výstavbě mého rodinného domu. Díky jeho zkušenostem jsem dostali, co jsme chtěli.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Spokojenost

5.00

5.00

13 listopadu, 2023

Naše známá u vás pracuje, a tak jsem neměla pochybnosti se svěřit do jejich rukou. Zajistila nám produkty s vyhovujícími podmínkami, a to pro mě bylo nejdůležitější.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Jsem klient

5.00

5.00

13 října, 2023

Doporučuji. Jsem letitý klient a vždy mám vše potřebuji včas a dobře vyřešené.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Doporučuji.

5.00

5.00

20 září, 2023

Jsem velmi rád, že se v dnešní době mám na koho obrátit, když řeším otázky financí. Dlouhodobá spolupráce je pro mě velmi vzácná a za to díky.

Pozitivní recenze

Partners Financial Services, a.s.

Partners Financial Services - pochvala - recenze

5.00

5.00

2 června, 2021

Kvalitní finanční poradenství, doporučuju spolupráci Partners všem!

Pozitivní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2024 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.