ProSpánek SE
recenze

9
17
ProSpánek SE
IČ:
IČ: 24148415
Datum založení:
Tel:
Email:
O firmě:
Hodnocení
1.69
ProSpánek SE

Reklamace matrace neuznávaj, nikdy tam už nekoupím, proleženej dolík je údajně vlastnost, ha ha předávám na čoi a uvidíme kdo se směje naposledy

1.00

1.00

29 dubna, 2022

Negativní recenze

ProSpánek SE

Matrace od prospanek.cz

5.00

5.00

4 ledna, 2022

Nakoupila jsem zde poprve. Velmi rychle vyrizeni objednavky. Vse probehlo v poradku.

Pozitivní recenze

ProSpánek SE

Recenze Prospanek.cz

1.00

1.00

27 listopadu, 2021

Objednáno zboží skladem s dodáním do druhého dne kromě faktury a platby nemám zatím nic. Objednávka se stále vyřizuje. Že by obchod poslal mail s info o doručení se zatím nestalo. Chápu že je před Vánocemi a poptávka je zvýšená ale trocha komunikace ze strany obchodu by neuškodila. Obzvláště když je zboží zaplacené. Poučení pro příště nic neplatit předem. Zvažuji storno objednávky.

Negativní recenze

ProSpánek SE

Vysoké ceny

2.00

2.00

25 června, 2021

Předražené matrace, kvalita vůbec neodpovídá ceně.

Negativní recenze

ProSpánek SE

Nedoporučuju nákup

1.00

1.00

25 dubna, 2021

Zboží zatim nedorazilo ( inzerovano dodání během 2-3 dnů), vzhledem k práci jsem požádal o dodání na 3 den, informace o stavu objednávky kromě automatického potvrzení po objednávce žádné.

Negativní recenze

ProSpánek SE

Nedodané zboží

1.00

1.00

13 března, 2021

26.2.2021 jsem si objednal zboží - matraci za několik desítek tisíc, která měla být dle webových stránek skladem. Ke dnešnímu dni (13.3.2021) matrace stále nedorazila a objednávka je ve stavu - "zpracovává se". Z eshopu mě za celou dobu nikdo nekontaktoval. Pokud bych si matraci objednal přímo od výrobce z Itálie tak předpokládám že bych ji už měl. Naštěstí jsem se na základě spousty dalších špatných recenzí na tento obchod poučil a objednal zboží na dobírku. Obchod nedoporučuji.

Negativní recenze

ProSpánek SE

Zrušení objednávky

1.00

1.00

24 února, 2021

Po téměř týdenním čekání na update od objednání zboží jsem se snažil do obchodu dovolat. Když se tento nelehký úkol nakonec podařil, dozvěděl jsem se, že zboží, jež svítilo na webu skladem, skladem nemají. Objednávku jsem proto zrušil. Peníze vráceny, ale opět bez jakékoliv komunikace.

Negativní recenze

ProSpánek SE

Neúplné informace

1.00

1.00

22 ledna, 2021

Nejvíce mě udivila rozdílná, neúplná informace ohledně zaplacení produktu od prodejny a doplněná (náhodně) na zákaznické lince. To zavání nekalou soutěží. To by pánové a dámy z ČOI neslyšeli rádi. Nadále mě udivil, zda se mi to šokem nezdálo ( v tom případě beru zpět), nejmenovaný přístroj ke kouření, lze používat i ve vnitřních prostorách, u paní prodavačky v ruce. Celkově nedoporučuji obchod, lze zakoupit kvalitně i u jiných společností..

Negativní recenze

ProSpánek SE

Nikdo nekomunikuje - recenze - Prospánek.cz

1.00

1.00

2 prosince, 2020

Postel i s montáži a dopravou, jsem objednal před 11 dny, kromě automatického e-mailu o potvrzení objednávky se nikdo neozval ohledně doručení, kontaktoval jsem tedy prodejce, ten přislíbil, ze se na objednávku podívá a zavolá zpět, nikdo se už neozval!!

Negativní recenze

Hodnocení, názory a recenze firem.

Nebojte se říct svůj názor.

Sledujte Aplikanta:
© 2016 - 2021 123jobs Media s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Hodnotící portál Aplikant.cz  zveřejňuje recenze, názory, zkušenosti a hodnocení firem z celé České republiky.